Geluidsisolatie platen

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Vacoustic is uw ‘stiltespecialist’ uit Volendam voor de particuliere- en zakelijke markt. Dagelijks passen de vaklieden van Vacoustic geluids- en akoestische toepassingen toe op vloeren, wanden en plafonds. Wanneer u dus op zoek bent naar bijvoorbeeld geluidsisolatie platen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Akoestische platen

De functie van de ruimte is essentieel wanneer u een akoestische toepassing overweegt. De eisen qua geluidsabsorptie, nagalmtijd, geluidsverdeling en spraakverstaanbaarheid zijn namelijk voor iedere ruimte verschillend. In een kantoor of lobby verwacht men rust en gedempte klanken, terwijl in een concertzaal bijvoorbeeld geen enkele klank verloren mag gaan. Naast speciaal stucwerk, gebruiken wij hier ook geluiddempende platen voor.

Bestrijding van geluidsoverlast

Vacoustic gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen en systemen. Onze medewerkers beschikken over een uitstekende productkennis, gedegen ervaring en bewezen vakmanschap. Als stiltespecialist helpt Vacoustic zowel zakelijke als particuliere klanten om het gewenste akoestische niveau te realiseren voor elke specifieke ruimte. Denk hierbij aan woningen, studio’s, filmzalen, restaurants, dancings, ontvangsthallen, scholen, sporthallen en zwembaden.