Akoestiek verbeteren horeca

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Akoestiek verbeteren in de horeca? Dan bent u bij Vacoustic aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij dé specialist op het gebied van akoestiek verbeteren. Wij weten als geen ander dat de akoestiek in de horeca optimaal moet zijn, om zo een goede sfeer voor uw bezoekers te creëren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de akoestiek zo snel mogelijk te verbeteren in uw horeca gelegenheid.

Hoe kan de akoestiek in de horeca worden verbeterd?

Een verslechterde akoestiek in een ruimte kan ontstaan door verschillende redenen. Het is dan vaak ook moeilijk om van tevoren vast te leggen wat de oorzaak precies is. Wij komen dan ook altijd langs om de oorzaak te bepalen, zodat wij gericht aan de slag kunnen. Om de akoestiek te verbeteren in een bar, restaurant of andere ruimte kunnen wij wanden en plafonds zó aanpassen dat de akoestiek verbeterd wordt. Hierbij moet u denken aan het plaatsen van wandpanelen, plafondpanelen of complete plafondeilanden.

akoestiek verbeteren horeca

Wat zijn de voordelen van een verbeterde akoestiek in de horeca?

  • minder stress voor het personeel
  • uw gasten kunnen elkaar beter verstaan
  • een prettigere omgeving voor al uw gasten

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u graag weten hoe wij de akoestiek in uw horeca onderneming kunnen verbeteren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken alle voorwaarden, zodat de akoestiek kan worden verbeterd. Wij maken vrijblijvend een offerte op, zodat u alles op uw gemak kunt doornemen.