Akoestiek verbeteren woonkamer

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Akoestiek verbeteren in de woonkamer? Dan bent u bij Vacoustic aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is in het verbeteren van de akoestiek in diverse ruimtes. Van particuliere woningen tot kantoorgebouwen voor de zakelijke klant. Neem vrijblijvend eens contact met ons op.

akoestiek verbeteren in de woonkamer

Hoe ontstaat het probleem?

Een verslechterde akoestiek ontstaat, doordat er in een bepaalde ruimte, de woonkamer in dit geval, veel harde materialen worden gebruikt voor het inrichten van het interieur. Deze materialen zorgen ervoor dat de akoestiek niet goed wordt verdeeld en er dus een galm ontstaat.

Leven in een rustige omgeving

Heeft u net een nieuwe woning gekocht en heeft u last van een nagalm? Of heeft u in uw huidige woning al een tijd last van een galm? Dan wordt het tijd dat de akoestiek wordt verbeterd in de huiskamer. Thuiskomen in een rustige omgeving is belangrijk na bijvoorbeeld een lange dag werken. Vacoustic helpt u graag om de akoestiek te verbeteren, zodat u in alle rust kunt genieten in uw huis.

Hoe wordt de akoestiek verbeterd in mijn woonkamer?

Om de galm weg te nemen uit uw woonkamer kunnen wij diverse oplossingen plaatsen. Zo is het mogelijk om akoestische wandpanelen te plaatsen, maar ook plafondpanelen of zogeheten plafondeilanden. Hierbij houden wij er rekening mee dat ongeveer 30% van het plafond bedekt is met onze akoestische panelen. Dit zorgt voor het beste effect en wordt de akoestiek optimaal verbeterd in uw woonkamer.

Voordelen van akoestiek verbetering in de woonkamer

  • Minder stress
  • Een prettigere leefomgeving
  • Elkaar beter kunnen verstaan
  • Een betere focus en concentratie

Wilt u weten hoe wij te werk gaan?

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken alle voorwaarden, zodat de akoestiek kan worden verbeterd in uw huiskamer. Wij maken vrijblijvend een offerte op, zodat u alles op uw gemak kunt doornemen.