Akoestiek

Akoestiek verbeteren? Dan bent u bij Vacoustic aan het juiste adres. Wij zijn dé stilte specialist van Nederland. Wij verbeteren onder andere de akoestiek in woonkamers, kantoren en horecagelegenheden. Al jarenlang zijn wij een toonaangevend bedrijf in deze branche. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw ruimte te bespreken.

Wat is akoestiek?

Akoestiek is de overkoepelende term voor alles wat te maken heeft met het geluid in woonkamers, kantoorgebouwen en meer. In veel grote ruimtes ervaart men een galm. Dit betekent dat de akoestiek in deze ruimte niet optimaal is. Dus wilt u o.a. de galm in de woonkamer verminderen? Kies dan voor de diensten van Vacoustic en dit probleem zal worden opgelost, zodat u zonder galm kunt wonen, werken of vergaderen.

akoestiek

Wat kun je zelf doen om de akoestiek te verbeteren?

Vaak kan er in, in samenhang met onze diensten, al een hoop door de huiseigenaren zelf worden opgelost om de akoestiek te verbeteren. We hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet:

  • Leg vloerkleden in de woning
  • Plaats accessoires in de woning
  • Zorg voor raamdecoratie als bijvoorbeeld gordijnen

Hoe gaat Vacoustic te werk?

Om het geluid in een bepaalde ruimte te verbeteren dient er eerst een ‘scan’ gemaakt te worden van de ruimte. Hierin komen de knelpunten naar voren en weten we precies waar we de geluidscirculatie kunnen verbeteren. Vervolgens worden er akoestische geluidsisolatie panelen geplaatst in wanden en plafonds.

Toepassingen

Gratis offerte

Heeft u problemen met de akoestiek in uw woning? Of het kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij lichten de ruimte door om te kijken waar de knelpunten liggen en plaatsen geluidsabsorberende panelen in wanden of plafonds. Door gebruik te maken van onderstaand contactformulier kunt u een gratis offerteaanvraag doen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.