Akoestiek kantoor

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Akoestiek in het kantoor verbeteren? Dan bent u bij Vacoustic aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij dé specialist op het gebied van akoestiek verbeteren. Wij weten als geen ander dat de akoestiek in het kantoor optimaal moet zijn, om zo een goede werkomgeving te creëren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de akoestiek zo snel mogelijk te verbeteren in uw werkomgeving.

Hoe kan de akoestiek in het kantoor worden verbeterd?

Een slechte akoestiek in een ruimte kan ontstaan door diverse factoren. Het is dan ook moeilijk om van tevoren vast te leggen wat de oorzaak is. Wij komen dan ook altijd langs om de oorzaak te bepalen, zodat wij gericht aan de slag kunnen. Om de akoestiek te verbeteren in een kantoor, of andere ruimte, kunnen wij wanden en plafonds zó aanpassen dat de akoestiek verbeterd wordt.

akoestiek kantoor

Wat zijn de voordelen?

Een verbeterde akoestiek heeft natuurlijk vele voordelen voor alle medewerkers in een bepaalde ruimte. In een vergaderruimte is het heel prettig dat je elkaar beter kunt verstaan en de galm uit de ruimte is. Hierdoor zullen vergaderingen en besprekingen veel ontspannender verlopen.

Wat kost het verbeteren van de akoestiek in een kantoor?

De kosten voor het verbeteren van de akoestiek in kantoorruimtes is natuurlijk per project verschillend. Dit hangt o.a. af van het systeem dat de akoestiek moet verbeteren. Ook de grootte van de ruimte zelf is natuurlijk bepalend bij het bepalen van een totaalprijs. Voor een prijs op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Contact opnemen?

Bent u overtuigd van de voordelen dat een verbeterde akoestiek in een kantoor biedt? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op, zodat we alle voorwaarden eens kunnen doornemen. Aan de hand van uw informatie kan er een prijs op maat worden gemaakt.