Akoestisch pleisterwerk

Akoestisch pleisterwerk laten aanbrengen? Vacoustic is al jarenlang dé specialist op het gebied van akoestiek en akoestische geluidsisolatie. Wij voeren projecten uit voor zowel particuliere als grote zakelijke klanten. Direct een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op of lees meer over deze manier van akoestiek verbetering.

Wat is akoestisch pleisterwerk precies?

Akoestisch pleisterwerk is een vorm van geluidsisolatie materiaal dat je kunt laten aanbrengen om de galm en akoestiek in een bepaalde ruimte te verminderen. Daarnaast werkt het ook als geluidsisolerend materiaal om bijvoorbeeld overlast geluiden in een ruimte te beperken voor bijvoorbeeld de buren. Het materiaal is op zowel wanden als muren aan te brengen.

Wat zijn de voordelen van pleisterwerk dat de akoestiek verbeterd?

  • Het is energiebesparend
  • Heeft een lange levensduur
  • Volledig naadloos aan te brengen
  • Kan in één keer worden aangebracht
  • Aan te brengen in verschillende kleuren

Wat kost akoestisch pleisterwerk?

De kosten voor het aanbrengen van de akoestische pleister is per project verschillend. De prijs hangt namelijk af van verschillende factoren als de grootte van de ruimte, aantal vierkante meters (wanden en/of muren) en het te gebruiken materiaal.

Vrijblijvend contact opnemen?

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van akoestisch pleisterwerk of wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat u kunt rekenen op een advies op maat.