Akoestiek wand

Akoestiek voor wanden verbeteren in een woning of kantoor. Al jarenlang zijn wij de specialist op het gebied van akoestiek en geluidsisolatie. Neem vrijblijvend eens contact met ons op om te bepalen hoe wij de akoestiek kunnen verbeteren door middel van het plaatsen van wandpanelen.

Wat is een akoestische wand?

Een akoestische wand is niet een wand waar bijvoorbeeld materiaal in wordt gestopt, zodat de akoestiek verbeterd wordt. In de meeste gevallen worden de wanden voorzien van wandpanelen die er voor zogen dat dat de akoestiek in een ruimte verbeterd. Het komt namelijk veel voor dat een ruimte last heeft van galm. De panelen zorgen ervoor dat het geluid beter wordt geabsorbeerd en weer wordt teruggekaatst.

Wat kost een akoestiek wand?

De kosten voor een akoestiek wand zijn voor elk project verschillend, omdat de prijs namelijk van een aantal factoren afhangt. Hierbij moet u denken aan het soort akoestisch systeem en het aantal vierkante meters. Dit zijn belangrijke onderdelen voor het bepalen van de totaalprijs.

Contact opnemen

Wilt u direct een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een akoestiek wand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.