Rockfon Mono Acoustic

Rockfon Mono Acoustic  biedt akoestische oplossingen. Vacoustic is een van de vijf dealers voor Mono Acoustic in Nederland. Akoestische steenwol- en metaaloplossingen voor plafond en wanden zijn een snelle en eenvoudige manier om mooie, comfortabele en veilige ruimtes te creëren. Wat u kunt verwachten van Mono Acoustic is een hoogwaardig akoestisch plafond dat de akoestische eigenschappen van steenwol (αw = min. 0,90) koppelt aan het uitzicht van een egaal, naadloos plafond.

rockfon mono acoustic

Eigenschappen

Akoestische oplossingen van Mono Acoustic beschermen tegen lawaai en brand, de installatie is makkelijk. De producten van Rockfon leveren een constructieve bijdrage aan een duurzame toekomst.

De voordelen van Rockfon Mono Acoustic

  • Producten zijn makkelijk in onderhoud, kunnen met de stofzuiger gereinigd worden
  • Milieuvriendelijk; volledig recyclebaar
  • Brandwerend (A2-s1, d0)
  • 78% lichtreflectie
  • Steenwol is hygienisch, omdat dit niet bijdraagt aan de groei van micro-organismen

rockfon mono acoustic aangebracht in een schoolgebouw

Toepasbaarheid

De hoogwaardig akoestische plafond van Mono Acoustic zijn zowel geschikt voor renovatie als voor nieuwbouw. Rockfon Mono Acoustic kan schuin, vlak, licht gebogen of als plafondeiland worden toegepast in diverse kleuren, waarbij technische elementen perfect kunnen worden geïntegreerd. De plafonds van Mono Acoustic worden toegepast in de horeca, het onderwijs, de gezondheidszorg en akoestiek verbetering in kantoren.

Productspecificaties van Rockfon Mono Acoustic

De akoestische oplossing van ROCKFON Mono Acoustic bestaat uit een steenwol plafondpaneel. De zichtzijde heeft een witte akoestische coating. De panelen worden mechanisch bevestigd tegen een pro elsysteem of rechtstreeks onder het bestaande plafond. Daarna worden een vulmiddel en afwerkingslaag aangebracht. De afwerkingslaag is standaard wit maar in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Meer producten