Deltason

Deltason producten zorgen voor een praktische en budgetvriendelijke oplossingen voor akoestische verbeterwensen wanneer wanden een te gering oppervlak hebben.

Deltason productspecificaties

Een minder opvallende , maar even effectieve bestrijder van geluidshinder is de Deltason resorber. Dit bijzondere product is uitermate geschikt voor locaties waar, zonder bouwkundige aanpassingen, snel resultaat geboekt moet worden. De Deltason resorber is minder aanwezig dan de kubus en vindt toepassing in kantoren, vergaderruimten en scholen.

De kubus van Deltason

De Deltason kubus bestaat uit 100% brandveilig melamineschuim en levert een goede geluidsabsorptie op, in alle frequenties. De kubussen worden geleverd in 400x400x400 mm of 600x600x600 mm en zijn beschikbaar in een grote kleurvariëteit. Het meest optimale effect wordt verkregen wanneer de kubussen aan het plafond worden gehangen, maar ook elders in de vrije ruimte sorteren ze hun geluiddempende effect.

De resorber

De Deltason resorber bestaat ook uit 100% brandveilig melamineschuim.
De resorber wordt geleverd in de afmetingen;

  • 2500x1250mm / 2200x1250mm / 1900x1250mm /
  • 2500x625mm / 2200x625mm en 1900x625mm

De resorber kan vast of zwevend aan het plafond worden gemonteerd, voor wanden bestaat slechts een vaste uitvoering.

Toepasbaarheid

De Deltason kubussen kunnen in iedere ruimte en in ieder interieur worden toegepast. De kubussen zijn bij uitstek geschikt in ruimten waar wand-of plafondafwerking moeilijk ligt of waar de bijzondere elementen een decoratieve meerwaarde opleveren. Zo vind je de geluiddempende kubussen veel terug in scholen, kinderdagverblijven, zwembaden, bibliotheken, horeca gelegenheden en werkplaatsen.

Meer producten