Geluidsisolatie plafond

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Vacoustic is al jaren ‘de stiltespecialist’ uit Volendam voor de particuliere en zakelijke markt. Dagelijks passen de vaklieden van Vacoustic akoestische- en geluidsisolatie toepassingen toe op vloeren, wanden en plafonds. Wanneer u dus op zoek bent naar bijvoorbeeld geluidsisolatie op uw plafond: neem dan vrijblijvend contact op met Vacoustic.

Plafondisolatie

De functie van een ruimte is essentieel wanneer u een akoestisch plafond overweegt. De eisen qua geluidsabsorptie, nagalmtijd, geluidsverdeling en spraakverstaanbaarheid zijn voor iedere ruimte namelijk anders. In een kantoor of lobby verwacht men gedempte rust, terwijl in een concertzaal bijvoorbeeld geen enkele klank verloren mag gaan. Naast speciaal stucwerk, gebruiken wij hier ook akoestische plafondpanelen voor.

Bestrijding van geluidsoverlast

Vacoustic gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen en systemen. Onze medewerkers beschikken over een uitstekende productkennis, gedegen ervaring en bewezen vakmanschap. Zoekt u een professionele partner voor een resultaatgerichte oplossing van uw akoestische wensen? Als stiltespecialist helpt Vacoustic zowel zakelijke als particuliere klanten om het gewenste akoestische niveau te realiseren voor elke specifieke ruimte. Denk hierbij aan woningen, studio’s, filmzalen, restaurants, dancings, ontvangsthallen, scholen, sporthallen en zwembaden.