Geluidsisolatie vloer

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Vacoustic is al jaren ‘de stiltespecialist’ uit Volendam voor de particuliere en zakelijke markt. Dagelijks passen de vaklieden van Vacoustic akoestische- en geluidsisolatie toepassingen toe op vloeren, wanden en plafonds. Wanneer u dus op zoek bent naar vloer isolatie: neem dan vrijblijvend contact op met Vacoustic.

Akoestiek vloer

De functie van de ruimte is essentieel wanneer u geluidsisolatie van uw vloer overweegt. De eisen qua geluidsabsorptie, nagalmtijd, geluidsverdeling en spraakverstaanbaarheid zijn namelijk voor iedere ruimte anders. In een kantoor of lobby verwacht men gedempte rust, terwijl in een concertzaal geen enkele klank verloren mag gaan. Vacoustic helpt u de ideale akoestiek voor iedere ruimte te bereiken.

Bestrijden van geluidsoverlast

Vacoustic gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen en systemen. Onze medewerkers beschikken over een uitstekende productkennis, gedegen ervaring en bewezen vakmanschap. Zoekt u een professionele partner voor een resultaatgerichte oplossing van iedere akoestische wens? Als stiltespecialist helpt Vacoustic zowel zakelijke als particuliere klanten om het gewenste akoestische niveau te realiseren voor elke specifieke ruimte. Denk hierbij aan woningen, studio’s, filmzalen, restaurants, dancings, ontvangsthallen, scholen, sporthallen en zwembaden.