Geluidsisolatie plafond

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Geluidsisolatie in uw plafond laten plaatsen? Dan bent u bij Vacoustic aan het juiste adres. Wij zijn al jaren ‘de stiltespecialist’ voor de particuliere en zakelijke markt. Dagelijks passen de vaklieden van Vacoustic akoestische en geluidsisolatie toepassingen toe op vloeren, wanden en plafonds. Wanneer u dus op zoek bent naar bijvoorbeeld geluidsisolatie op uw plafond: neem dan vrijblijvend contact op met Vacoustic.

Waarom geluidsisolatie in plafonds?

In Nederland zijn er veel huizen waarvan het plafond nog van hout gemaakt is. Dit kan ervoor zorgen dat, wanneer er iemand boven loopt, de bewoners die in de woonkamer zijn last kunnen hebben van het krakende hout. In veel gevallen wordt er dan voor gekozen om geluidsisolatie te plaatsen, zodat dit probleem wordt opgelost.

Ook zijn er veel flats en appartementen in Nederland. Hierdoor hebben veel inwoners te maken met boven en onderburen. Hierdoor kan het voorkomen dat er geluidsoverlast plaatsvindt. Hier kunt u voorgoed mee afrekenen door geluidsisolatie in uw plafond te plaatsen. Het is zelfs mogelijk om dit ook met uw vloer te doen, zodat uw onderburen ook minder last hebben.

Plafondisolatie

De functie van een ruimte is essentieel wanneer u een akoestisch plafond overweegt. De eisen qua geluidsabsorptie, nagalmtijd, geluidsverdeling en spraakverstaanbaarheid zijn voor iedere ruimte namelijk anders. In een kantoor of lobby verwacht men gedempte rust, terwijl in een concertzaal bijvoorbeeld geen enkele klank verloren mag gaan. Naast speciaal stucwerk, gebruiken wij hier ook akoestische plafondpanelen voor.

Bestrijding van geluidsoverlast in plafonds

Vacoustic gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen en systemen. Onze medewerkers beschikken over een uitstekende productkennis, gedegen ervaring en bewezen vakmanschap. Zoekt u een professionele partner voor een resultaatgerichte oplossing van uw akoestische wensen? Als stiltespecialist helpt Vacoustic zowel zakelijke als particuliere klanten om het gewenste akoestische niveau te realiseren voor elke specifieke ruimte. Denk hierbij aan woningen, studio’s, filmzalen, restaurants, dancings, ontvangsthallen, scholen, sporthallen en zwembaden.

Prijs voor geluidsisolatie in plafonds

De prijs om geluidsisolatie in plafonds te plaatsen is zonder enige kennis van de situatie moeilijk te bepalen. Het aantal vierkante meters en de locatie zijn een belangrijke factor voor het bepalen van de prijs. Wilt u een prijs op maat ontvangen voor uw woning, kantoor of hotel? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vrijblijvende offerte

Wilt u geluidsisolatie in uw plafond laten plaatsen door Vacoustic? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte opvragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Reken voor goed af met geluidsoverlast in uw eigen huis.