Geluidsisolatie muren

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Vacoustic is al jaren ‘de erkende stiltespecialist’ uit Volendam voor de particuliere en zakelijke markt. Dagelijks passen de vaklieden van Vacoustic geluids- en akoestische toepassingen toe op vloeren, muren en plafonds. Wanneer u dus op zoek bent naar akoestische wanden: neem dan vrijblijvend contact op met Vacoustic. Wij zetten onze ruime ervaring graag voor u in!

Akoestische wandpanelen

De functie van de ruimte is essentieel wanneer u een akoestische toepassing overweegt. De eisen qua geluidsabsorptie, nagalmtijd, geluidsverdeling en spraakverstaanbaarheid zijn voor iedere ruimte namelijk anders. In een kantoor of lobby verwacht men gedempte rust, terwijl in een concertzaal elke klank helder en hoorbaar moet zijn. Naast speciaal stucwerk, gebruiken wij hier ook geluiddempende platen en wandpanelen voor.

Verbeteren van akoestiek muren

Vacoustic gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen en systemen. Onze medewerkers beschikken over een uitstekende productkennis, ruime ervaring en bewezen vakmanschap. Als stiltespecialist helpt Vacoustic zowel zakelijke als particuliere klanten om het gewenste akoestische niveau te realiseren voor elke specifieke ruimte. Denk hierbij aan woningen, studio’s, filmzalen, restaurants, dancings, ontvangsthallen, scholen, sporthallen en zwembaden.