Geluidsisolatie woning

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op
Geluidsisolatie in uw woning laten plaatsen? Dan bent u bij Vacoustic aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn, wanneer u geluiden hoort van de buren. Of bijvoorbeeld wanneer er iemand op de bovenverdieping loopt. Vacoustic is dé geluidsspecialist op het gebied van akoestiek en geluidsisolatie. Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor informatie.

Waarom kiezen voor geluidsisolatie in de woning?

Zoals zojuist is aangegeven, kunnen er vanaf verschillende locaties geluidsoverlast voorkomen in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan de buren die een deur of kastje dicht doen. Of simpelweg het geluid van de buren wanneer zij een gesprek voeren. Voor veel mensen kan dit tot ergernissen leiden en wordt er zelfs nagedacht over verhuizen. Deze problemen kunt u voorkomen door geluidsisolatie te plaatsen.

Wat is geluidsisolatie dan precies?

Bij geluidsisolatie wordt er speciaal materiaal geplaatst, in bijvoorbeeld de wanden die tegen de woning van de buren aanstaan, zodat het geluid wordt geabsorbeerd. Hierdoor is alle overlast in één klap verdwenen.

Vrijblijvende offerte voor geluidsisolatie in een woning

Wilt u direct af van geluidsoverlast die worden veroorzaakt door buren of verouderde elementen in uw woning? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op. Aan de hand van wat vragen en informatie krijgen wij een beter inzicht in uw situatie. Hierdoor kunnen wij een offerte op maat maken om geluidsisolatie in de woning te plaatsen.