Akoestisch spuitwerk

Akoestisch spuitwerk zorgt ervoor dat de akoestiek van een ruimte wordt verbeterd. Hierdoor wordt de galm in een ruimte drastisch verminderd. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor een akoestisch spuitplafond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoe werkt akoestisch spuitwerk precies?

Wanneer u kiest voor een akoestisch spuitplafond wordt er door middel van een akoestische spray plafons en wanden bespoten. Deze akoestische spray van Asona zorgt er uiteindelijk voor dat het geluid in een ruimte op een betere manier wordt geabsorbeerd. Hierdoor wordt de galm verminderd en de akoestiek dus verbeterd.

akoestisch spuitwerk
spuitwerk dat wordt aangebracht op wanden en plafonds

Wat zijn de voordelen van akoestisch spuitwerk?

  • Vermindert galm
  • Lange levensduur
  • Volledig naadloos
  • Toepasbaar op elke ondergrond
  • Leverbaar in verschillende kleuren

Wat kost een akoestisch spuitplafond?

De kosten voor een akoestisch spuitplafond zijn per project verschillend. De prijs hangt natuurlijk af van diverse variabelen als het aantal vierkante meters. Voor een prijs op maat kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

standaard akoestisch spuitwerk
standaard structuur akoestisch spuitwerk

Makkelijk te onderhouden

Akoestisch spuitwerk is zeer eenvoudig te onderhouden. Om het spuitplafond zo goed mogelijk schoon te maken, adviseren wij om een stofzuiger te gebruiken met een zachte borstel. De zachte borstel zorgt ervoor dat de wanden of plafonds niet worden beschadigd.

Offerte voor akoestisch spuitwerk

Bent u overtuigd geraakt van de oplossing die deze variant van akoestiek verbetering biedt? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op. Samen met u maken we een plan hoe we de akoestiek kunnen verbeteren in de gewenste ruimte(s). Stuur ons een mail via info@vacoustic.nl of bel direct met ons via 0299-748848.