Gietvloer

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Wilt u een gietvloer laten leggen in uw woning? Of in een kantoorpand? Dan bent u op zoek naar betrouwbare partij. Vacoustic helpt dagelijks particulieren en bedrijven aan de mooiste gietvloeren. Met een scherpe prijs, tijdige levering, een accurate planning en een schat aan ervaring is Vacoustic uit Volendam uw ideale partner. Informeer naar de ongekende mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte. Wilt u meer weten over een gietvloer? Wij leggen het aan u uit.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een gegoten vloer van kunststofhars. Deze unieke manier van vloerafwerking zorgt er o.a. voor dat de vloer een naadloze afwerking heeft.

betonlook gietvloer
Betonlook gietvloer

Soorten gietvloeren

In de categorie gietvloeren kunnen we nog een onderscheid maken in de verschillende afwerkingsmogelijkheden. We hebben alle opties voor u op een rijtje gezet.

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer heeft veel bijkomende voordelen. Om deze zo goed mogelijk over te brengen, hebben wij ze op een rijtje gezet.

Schoonmaken en Hygiëne

Het fijne van een gietvloer is dat ze heel eenvoudig te onderhouden zijn. Dit komt, omdat een gietvloer geen naden heeft. Hierdoor is viezigheid, vuil en bacterieën veel makkelijker schoon te maken.

Overal toepasbaar

Een ander groot voordeel van gietvloeren is dat deze vrijwel overal toepasbaar zijn in woningen en kantoren. Denk hierbij aan een gietvloer in een badkamer en zélfs buiten is het mogelijk om een gietvloer aan te brengen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kras- en stootvast

Vaak zijn andere vloeren veel zwakker. Denk bijvoorbeeld aan een houten- of tegelvloer. Deze zijn relatief minder sterk dan gietvloeren. Daarom zie je ook vaak dat een gietvloer in een garage of ziekenhuis wordt gebruikt, omdat deze ruimtes vaak zware auto’s en machines moeten dragen. Daarnaast zijn de vloeren enorm bestendig tegen scheuren en krassen.

gietvloer
Moderne gietvloer in badkamer

Gietvloer prijs

De prijs van een gietvloer is lastig om van tevoren concreet vast te stellen. De exacte prijs hangt namelijk van een aantal factoren af. Hierbij moet u denken aan factoren als onderlaag, dikte, kleur en het aantal vierkante meters. Als u toch een schatting wilt ontvangen wat de kosten zijn van een gietvloer, in uw woning of bedrijfspand, kunt u het beste een offerteaanvraag doen bij ons. Deze is uiteraard gratis en vrijblijvend. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw situatie en kunnen wij de kosten van een gietvloer beter in kaart brengen.

Gietvloer offerte gratis ontvangen?

Bent u overtuigd van de voordelen van een gietvloer en wilt u deze in uw woning laten leggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen. Dit kunt u doen door gebruik te maken van onderstaand contactformulier of direct te bellen met 0299-748848.

Over Ons

Elke dag gaan onze tientallen vakbekwame arbeiders enthousiast aan de slag voor een zeer diverse en trouwe klantenkring. Dankzij onze ruime kennis en ervaring, kan er snel worden gehandeld en worden opdrachten altijd binnen de besproken periode opgeleverd. In combinatie met de beste prijs-kwaliteitverhouding en de beroemde Volendamse werkethiek, heeft dit ervoor gezorgd dat wij een onberispelijke reputatie hebben. Wij zetten onze goede naam graag in om de mooiste gietvloeren voor u te realiseren.